Ένας σωστός σχεδιασμός ανακαίνισης, με πρωτότυπο χαρακτήρα και στοιχεία καινοτομίας, δημιουργεί ένα περιβάλλον περισσότερο φιλικό για τους πελάτες κάνοντας την επιχείρηση σας περισσότερο ελκυστική. Ένα πρωτότυπο σχέδιο το οποίο θα την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, θα σας δώσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Η εταιρεία μας, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στις κατασκευές και στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, αναλαμβάνει κατασκευή και ανακαίνιση του φαρμακείου σας με πρωτότυπο σχεδιασμό. Ο στόχος του σχεδιασμού μας είναι η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του φαρμακείου με τέτοιο τρόπο που να προσελκύει τον πελάτη έχοντας προηγουμένως  δημιουργήσει ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ο σωστός σχεδιασμός του  φαρμακείου είναι το άλφα και το ωμέγα για την πελατεία του. Ο πελάτης  που το επισκέπτεται, μπαίνοντας μέσα στο χώρο θα πρέπει να μην του δημιουργεί αρνητική ψυχολογία λόγω των φαρμάκων αλλά να τον κάνει να νιώθει ευχάριστα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Βασικός παράγοντας ως προς αυτό είναι η σωστή μελέτη για τον φωτισμό του χώρου. Ο φωτισμός συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στην επιχείρηση και η εταιρεία μας  δίνει ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό.

Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών, μας δίνουν επιπλέων κίνητρα για την βελτίωση της εργονομίας του χώρου έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του. Επινοώντας συνεχώς πρωτότυπες ιδέες για τη σχεδίαση του χώρου επιτυγχάνουμε υψηλά επίπεδα ποιότητας στις υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Κάποια βασικά σημεία στα οποία εστιάζουμε είναι:

Η ύπαρξη ευρυχωρίας στο χώρο της υποδοχής για την εκτέλεση των συνταγών και του ταμείου έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών χωρίς προβλήματα συνωστισμού. Επίσης φροντίζουμε για την ύπαρξη χώρου με αναπαυτικά καθίσματα για ηλικιωμένους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την ορθοστασία.

Η διαμόρφωση λειτουργικής βιτρίνας με κατάλληλο φωτισμό και σωστή τοποθέτηση των εμπορευμάτων που προωθούνται περισσότερο από την επιχείρηση. Η βιτρίνα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από άψογο σχεδιασμό αφού δίνει στον πελάτη την πρώτη εντύπωση για την επιχείρηση.

Η επιλογή κατάλληλων επίπλων τα οποία να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο και να συνδυάζονται με το προσωπικό στυλ του φαρμακοποιού αλλά και των πελατών.

Οι χώροι του εργαστηρίου για την παρασκευή φαρμακευτικών σκευασμάτων αλλά και όλοι οι χώροι εργασίας θα πρέπει να είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να είναι λειτουργικοί και να συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της εργασίας του προσωπικού.

Η εταιρεία μας, φροντίζοντας για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη αλλά και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναλαμβάνει επιπλέον τον σχεδιασμό επίπλων για τον χώρο του φαρμακείου με τρόπο πρωτότυπο για τα μέχρι τώρα δεδομένα έτσι ώστε να το κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

Βασική μας αρχή είναι η δέσμευση προς τον πελάτη για την άριστη σχέση μεταξύ κόστους, ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Η προσαρμογή μας στις ανάγκες του κάθε πελάτη με την σχεδίαση και  κατασκευή κατά παραγγελία, μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτότυπες ιδέες ανακαίνισης κάνοντας μας περισσότερο ανταγωνιστικούς.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ανακαίνισης και με μια πλήρη περιγραφή του χώρου, με την κάτοψη και τις διαστάσεις του, από τον ιδιοκτήτη, μπορούμε να βοηθήσουμε τον φαρμακοποιό για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο φαρμακοποιός μπορεί να σχολιάσει την αρχική επιλογή που θα του προτείνουμε και στην πορεία προσαρμόζουμε το σχέδιο στα δικά του τα μέτρα.

Δουλεύουμε με μια μεγάλη ποικιλία υλικών για τα οποία η επιλογή γίνεται από τον ενδιαφερόμενο φαρμακοποιό και χρησιμοποιούνται μετά από έλεγχο καταλληλότητας έτσι ώστε να μην υπάρξουν αποκλείσεις στον προϋπολογισμό του κόστους για το έργο.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δώσουμε πρωτότυπες και αποτελεσματικές λύσεις στον πελάτη έτσι ώστε να αποφασίσει για την πιο σωστή επιλογή χωρίς άσκοπα έξοδα.

Πηγή: Ανακαίνιση φαρμακείου Innovo Constructions