Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ανακαίνιση του πρακτορείου ΟΠΑΠ από τα συνεργεία του Μάστορα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς το κατάστημα άλλαξε ολοκληρωτικά όψη και μεταμορφώθηκε σε χώρο φιλόξενο και ευχάριστο για τους πελάτες και το προσωπικό.

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά / Άγιος Δημήτριος

Ολοκληρώθηκε το βάψιμο του σπιτιού εξωτερικά σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Η πολυκαιρία είχε καταστρέψει τους εξωτερικούς σοβάδες του σπιτιού, κάτι που ανέβασε το βαθμό δυσκολίας του έργου. Τελικά το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τεχνοτροπία σε είσοδο πολυκατοικίας

Το βάψιμο της πολυκατοικίας εσωτερικά συνοδεύτηκε από μία διακοσμητική παρέμβαση στο χώρο της εισόδου και διαδρόμου στο ισόγειο της οικοδομής. Η συγκεκριμένη τεχνοτροπία τοίχου άλλαξε την όψη της εισόδου και έδωσε ένα τόνο πολυτέλειας στο χώρο.

Ανακαίνιση σαλοκουζίνας στην Εκάλη

Ο Μάστορας δημιούργησε μια πανέμορφη σαλοκουζίνα σε μονοκατοικία στην Εκάλη, με τη χρήση γυψοσανίδων οροφής, τεχνοτροπίες στον τοίχο πάνω από το τζάκι και χρώματα απόλυτα εναρμονισμένα με το στιλ των υπόλοιπων εσωτερικών χώρων της κατοικίας και το γούστο του ιδιοκτήτη.

Διακόσμηση σαλονιού στη Μεταμόρφωση

Ο Μάστορας ανέλαβε να δώσει μια διαφορετική διακοσμητική γραμμή σε σαλόνι διαμερίσματος στη Μεταμόρφωση. Για τις διακοσμητικές παρεμβάσεις χρησιμοποιήθηκαν ειδικές κατασκευές από γυψοσανίδα, ξύλινα διακοσμητικά, εντοιχισμένα σποτάκια και κρυφός φωτισμός. Η επιλογή των χρωμάτων έγινε με βάση τον υπόλοιπο διάκοσμο του σαλονιού και τα έπιπλα του.

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στο Αιγάλεω

Ο Μάστορας ολοκλήρωσε την μερική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στο Αιγάλεω. Οι εργασίες που εκτελέστηκαν ήταν: Η δημιουργία του χώρου των γραφείων με χωρίσματα γυψοσανίδας διπλής όψης. Η δημιουργία διακοσμητικών ψευδοροφών. Τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων. Βελτίωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Γυάλισμα πατωμάτων. Βαψίματα Ο χώρος χρησιμοποιείται από εισαγωγική εταιρεία.

Τοποθέτηση πατητής στο Γαλάτσι

Σε υπόγειο επαγγελματικού χώρου στο Γαλάτσι, ο Μάστορας τοποθέτησε άχρωμη πατητή τσιμεντοκονία, με επίστρωση βερνικιού. Η τοποθέτηση της τσιμεντοκονίας έγινε από ένα τεχνικό και ο διπλός στόχος της ήταν καταρχήν η αδιαβροχοποίηση του πατώματος, γιατί στο χώρο πέφτουν αρκετά νερά που δύσκολα στεγνώνουν και κατά δεύτερο λόγο η βελτίωση της εμφάνισης του υπόγειου χώρου.

Στεγάνωση ταράτσας στον Άγιο Δημήτριο

Ταράτσα σε μονοκατοικία στον Άγιο Δημήτριο είχε προβλήματα στεγάνωσης. Η υγρασία περνούσε από τις ενώσεις της τοιχοποιίας με την ταράτσα και εισχωρούσε στο εσωτερικό της κατοικίας. Τη λύση έδωσε Ο-Μάστορας με την ολοκληρωτική στεγάνωση όλων των γωνιών της ταράτσας με επιστρώσεις ειδικών στεγανωτικών υλικών. Η στεγάνωση της ταράτσας έγινε με ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι κλίσεις της…

Θερμοπρόσοψη μονακατοικίας στο Κορωπί

Ο Μάστορας ολοκλήρωσε την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης σε μονοκατοικία στη περιοχή του Κορωπί. Στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε την ποιότητα της εργασίας, τόσο στην τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών, όσο και στις λεπτομέρειες (γωνίες, συνδέσεις, επιχρίσματα).