Πολυκατοικία στο Περιστέρι

Ολοκληρώθηκε το βάψιμο οικοδομής εξωτερικά από το συνεργείο του Μάστορα. Η τριόροφη πολυκατοικία στο περιστέρι, φρεσκαρίστηκε στην πρόσοψη της, επιδιορθώθηκαν κάποιες μικροζημιές που υπήρχαν στους σοβάδες λόγο πολυκαιρίας και βάφτηκε εκ νέου. Τέλος επισκευάστηκαν κάποιες ζημιές στους ισόγειους χώρους και το πάρκινγκ της οικοδομής, και βάφτηκαν τα κάγκελα της ισόγειας αυλής.

Βάψιμο ισόγειου καταστήματος

Ξύσιμο, στοκάρισμα και αλλαγή χρώματος στους εσωτερικούς τοίχους ισόγειου καταστήματος στην Αθήνα. Η διχρωμία που επιλέχθηκε αποτελεί και τον χρωματικό συνδυασμό που έχει το λογότυπο της επιχείρησης. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε δύο μέρες και το κατάστημα παραδόθηκε βαμμένο και καθαρό, έτοιμο προς χρήση.

Βάψιμο κάγκελων στο Μενίδι

Ο Μάστορας ανέλαβε να βάψει τα κάγκελα της αυλής τριόροφης κατοικίας στο Μενίδι. Οι εργασίες περιελάμβαναν τρίψιμο, αστάρωμα και ένα χέρι χρώμα στην εξωτερική καγκελαρία της αυλής και την σιδερένια πόρτα της εισόδου της κατοικίας.

Βάψιμο οικοδομής εξωτερικά (Περιστέρι)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού σε πολυκατοικία στο Περιστέρι. Εξωτερικοί τοίχοι, ταβάνια, κάγκελα, πυλωτή και ακάλυπτος χώρος άλλαξαν όψη. Για το βάψιμο της οικοδομής εξωτερικά χρησιμοποιήθηκαν στόκοι και χρώματα ανώτερης ποιότητας.

Ελαιοχρωματισμός σπιτιού στο Καματερό

Ο Μάστορας ολοκλήρωσε τον ελαιοχρωματισμό σπιτιού στο Καματερό. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη διαμόρφωση του σαλονιού με χρώματα περισσότερο μοντέρνα και φωτεινά. Οι γυψοσανίδες με τα σποτάκια ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας του έργο, το αποτέλεσμα του οποίου όμως, ικανοποίηση πλήρων τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος.

Ιδέες για βάψιμο δωματίου

Αν έχετε αποφασίσει να βάψετε το δωμάτιο σας, αλλά δεν έχετε καταλήξει στα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες. Οι φωτογραφίες είναι από δωμάτια σε κατοικίες που έβαψε ο Μάστορας και θα δείτε αρκετούς διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων για να χρησιμοποιήσετε στο βάψιμο του δικού σας δωματίου.

Βάψιμο σπιτιού στην Πετρούπολη

ΆΟ Μάστορας ολοκλήρωσε το βάψιμο σπιτιού στην Πετρούπολη με απόλυτη επιτυχία. Δείτε στις φωτογραφίες το νέο look του σπιτιού. Οι αποχρώσεις του κόκκινου και του γκρι κυριάρχησαν στη τελική εικόνα του μοντέρνου αυτού διαμερίσματος.