Ανακαίνιση atmosfaira στο Ελληνικό

Ένα ακόμα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικού τσιγάρου Atmosfaira, ανακαίνισε ο Μάστορας. Το κατάστημα στο Ελληνικό μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο σύγχρονο και λειτουργικό. Η ανακαίνιση του καταστήματος ολοκληρώθηκε σε μία εβδομάδα με οδηγό τις συγκεκριμένες προδιαγραφές της εταιρείας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

Γυψοσανίδες οροφής σε είδη αλιείας

Σε κατάστημα με είδη αλιείας στον Πειραιά, τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες οροφής που αποτέλεσαν μέρος της ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου του καταστήματος. Καλύφθηκε η συνολική επιφάνεια της οροφής και τοποθετήθηκαν σποτάκια φωτισμού και ειδικό πάνελ κρυφού φωτισμού από γυψοσανίδα, στο κέντρο της οροφής.

Ανακαίνιση Atmosfaira στον Πειραιά

Ένα ακόμη κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών τσιγάρων ανακαινίστηκε από τον Μάστορα. Ο νέος ανανεωμένος χώρος στον Πειραιά έχει τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να εξυπηρετεί τόσο το προσωπικό όσο και τους επισκέπτες του. Η ανακαίνιση του καταστήματος Atmosfaira στον Πειραιά περιελάμβανε παρεμβάσεις στην εξωτερική όψη του καταστήματος και σημαντικές αλλαγές στον εσωτερικό του χώρο. Το τελικό…

Ανακαίνιση καταστήματος ηλεκτρονικού τσιγάρου

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων με μια γενική αναμόρφωση του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά. Οι καινούριες γραμμές και η αλλαγή της αισθητικής άποψης έφερε σαν αποτέλεσμα ένα χώρο μοντέρνο και δημιουργικό. Ο συνδυασμός του γκρι με το πορτοκαλί δίνει πλέον την αίσθηση της πολυτέλειας και τραβάει τα βλέμματα των περαστικών. Η ανακαίνιση του…

Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ανακαίνιση του πρακτορείου ΟΠΑΠ από τα συνεργεία του Μάστορα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς το κατάστημα άλλαξε ολοκληρωτικά όψη και μεταμορφώθηκε σε χώρο φιλόξενο και ευχάριστο για τους πελάτες και το προσωπικό.

Σχεδιασμός ανακαίνισης φαρμακείου

Ένας σωστός σχεδιασμός ανακαίνισης, με πρωτότυπο χαρακτήρα και στοιχεία καινοτομίας, δημιουργεί ένα περιβάλλον περισσότερο φιλικό για τους πελάτες κάνοντας την επιχείρηση σας περισσότερο ελκυστική. Ένα πρωτότυπο σχέδιο το οποίο θα την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, θα σας δώσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Η εταιρεία…

Ανακαίνιση τουαλέτας σε καφέ

Ο Μάστορας ολοκλήρωσε την ανακαίνιση της τουαλέτας σε καφέ στα Βριλήσσια. Οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν από τον εξωτερικό χώρο και την είσοδο και ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση καινούριων ειδών υγιεινής και μοντέρνων πλακιδίων τοίχου σε ασπρόμαυρη απόχρωση.

Διακόσμηση τοίχων σαλονιού

Ο Μάστορας ανέλαβε τη διακόσμηση τοίχου σαλονιού σε κατοικία στα Μελίσσια. Τοποθετήθηκαν διακοσμητικές γυψοσανίδες με σποτάκια περιμετρικά της οροφής. Τοποθετήθηκε ταπετσαρία σε δύο από τους τοίχους του σαλονιού. Οι τοίχοι γύρω από το τζάκι βάφτηκαν με μια τεχνοτροπία σε απόχρωση του γκρι.

Ανακαίνιση καταστήματος στην Ηλιούπολη

Ο Μάστορας ολοκλήρωσε την ανακαίνιση καταστήματος καφέ μπαρ στην περιοχή της Ηλιούπολης. Αντικαταστάθηκε ο πάγκος εξυπηρέτησης και τοποθετήθηκε μεταλλική κατασκευή για χρήση ως βιτρίνα πίσω από το μπαρ. Κατασκευάστηκε εσωτερική μεταλλική σκάλα για τη σύνδεση με τον πάνω όροφο. Τοποθετήθηκαν ταπετσαρίες στους τοίχους. Αναβαθμίστηκε ο φωτισμός του χώρου και ανακαινίστηκαν πλήρως και οι τουαλέτες σε…

Ανακαίνιση υπόγειου επαγγελματικού χώρου

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση υπόγειου επαγγελματικού χώρου 200 περίπου τετραγωνικών μέτρων στο Γαλάτσι. Τοποθετήθηκαν ψευδοροφές και χωρίσματα από γυψοσανίδες, αντικαταστάθηκαν τα πλακάκια και τοποθετήθηκε ειδικός φωτισμός σε όλο το χώρο.