Τα πλακάκια αποτελούν το συνηθέστερο είδος πατώματος που συναντάμε, τόσο σε κατοικίες, όσο και σε μπαλκόνια, εξωτερικούς χώρους, νοσοκομεία, εργαστήρια, καταστήματα, γραφεία κ.α. Η βιομηχανία παραγωγής πλακιδίων, διαθέτει στην αγορά υλικά για όλες τις απαιτήσεις, σε σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση.

Η τοποθέτηση πατωμάτων από πλακάκια δημιουργεί δάπεδα με μεγάλη διάρκεια ζωής, εύκολα στη συντήρησή τους και παράλληλα μια υγιεινή και άνετη διαβίωση. Το κόστος τοποθέτησης των πλακιδίων είναι χαμηλό και η σωστή εφαρμογή τους δημιουργεί άρτια και λειτουργικά πατώματα.

Στις τοποθετήσεις πατωμάτων από πλακάκια, σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία και ικανότητα του συνεργείου τοποθέτησης. Ο Μάστορας προτείνει τα κατάλληλα πλακάκια ανάλογα με το χώρο (αντοχή επιφάνειας, σκληρότητα, αντοχή σε κάμψη και διαστολή, ολισθηρότητα κ.τ.λ.) και εσείς διαλέγετε τους χρωματισμούς. Ο Μάστορας φροντίζει για τη σωστή κλίση του δαπέδου, το πάχος των αρμών, το κλείσιμο των γωνιών για ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Για την τοποθέτηση πλακιδίων από το Μάστορα μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

Ζητήστε μια προσφορά

Το όνομα σας (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Πληροφορίες που θέλετε να προσθέσετε

Δείτε περισσότερα για τις τοποθετήσεις κουφωμάτων