Ο-Μάστορας αναλαμβάνει τις τοποθετήσεις γυψοσανίδων κάθε τύπου και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Τοποθετούμε γυψοσανίδες σε οροφές, σε υπάρχουσες τοιχοποιίες και σε μεταλλικούς σκελετούς. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες που ανακαινίζονται και έχει επιλεχθεί η αλλαγή της διαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων.
  • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε επαγγελματικούς χώρους και γραφεία, όπου η επαναδιαμόρφωση των χώρων κρίνεται αναγκαία.
  • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων για τη δημιουργία ψευδοροφών σε καταστήματα.
  • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε νεόδμητα κτίρια.

Σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν εφαρμόζονται οι γυψοσανίδες, τοποθετούμε τσιμεντοσανίδες ανθεκτικές στην υγρασία και τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας.

Το έμπειρο συνεργείο μας έχει άριστη γνώση αυτού του ευέλικτου και ελαφρού υλικού και τοποθετεί τα φύλλα των γυψοσανίδων με απόλυτη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά για τις ενώσεις. Παραδίδει τοίχους απόλυτα λείους, έτοιμους για βάψιμο.

Στις περιπτώσεις που απαιτείται μόνωση των τοίχων, τοποθετούνται θερμομονωτικά ή ηχομονωτικά υλικά, ανάλογα με την περίσταση. Όπως στα διαχωριστικά, έτσι και στις οροφές η τοποθέτηση γυψοσανίδων επιδέχεται επίσης μόνωση.

Η τοποθέτηση γυψοσανίδων είναι μια καθαρή δουλειά, χωρίς πολλά μερεμέτια, που επιτρέπει την συχνή αναδιάρθρωση ενός μεγάλου χώρου, γι’ αυτό και προτιμάται σε συγκροτήματα γραφείων.

Αποθήκη από γυψοσανίδες
Γυψοσανίδες οροφής στην καφετερία
Γυψοσανίδες: τοποθετήσεις και εφαρμογές ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου

Οι γυψοσανίδες τοποθετούνται πάνω σε μεταλλικό σκελετό και δίνουν τέλειες επιφάνειες. Μπορούν να επενδυθούν εσωτερικά με θερμομονωτικά, πυρίμαχα και ηχομονωτικά υλικά. Δημιουργούν ολόκληρους τοίχους, ή χωρίσματα με ανοίγματα.

Η τοποθέτηση των γυψοσανίδων σε οροφές είναι ιδιαίτερα γρήγορη, βελτιώνει την ηχομόνωση και την ακουστική των χώρων και χρησιμοποιείται κυρίως σε καταστήματα και εκθεσιακούς χώρους. Οι γυψοσανίδες οροφής προσφέρουν πολύ μεγάλες σχεδιαστικές δυνατότητες και δημιουργούν χώρους εντυπωσιακούς.

Η τοποθέτηση των γυψοσανίδων γίνεται από την εσωτερική πλευρά τοίχων που είναι κατασκευασμένοι από πέτρα, τούβλο, τσιμεντόλιθους κ.τ.λ. Η τοποθέτηση τους προσφέρει αρτιότερη επιφάνεια, μόνωση και αντοχή στην τοιχοποιία. Προτιμάται από το σοβάτισμα όταν το έργο απαιτεί ισχυρό τύπο μόνωσης.

Πέρα από τις κλασσικές εφαρμογές, γυψοσανίδες τοποθετούνται επίσης:

  • ως επενδύσεις σε ενεργειακά τζάκια,
  • ως πυροπροστατευτικά χωρίσματα,
  • κατασκευές για συστήματα κρυφού φωτισμού,
  • ως επενδύσεις εξωτερικών τοίχων (τσιμεντοσανίδες).
Γυψοσανίδες οροφής
Κολώνες από γυψοσανίδες

Η τοποθέτηση γυψοσανίδων από το συνεργείο μας γίνεται με ταχύτητα και τα αποτελέσματα πολλές φορές είναι άκρως εντυπωσιακά. Η άριστη συνεργασία με τον υπεύθυνο αρχιτέκτονα ή μηχανικό του έργου είναι απαραίτητη για χώρους, όπως αυτούς που θα δείτε παρακάτω. Ο-Μάστορας μπορεί να σας εγγυηθεί την απόλυτη αποτύπωση και εφαρμογή του αρχιτεκτονικού σχεδίου στο χώρο σας.

ο χώρος μετά την τοποθέτηση γυψοσανίδας
εφαρμογή γυψοσανίδων και τοποθέτηση σε οροφή
Κατοικία με γυψοσανίδες στους τοίχους