Τα πλακάκια τοποθετούνται σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με σκοπό τη δημιουργία χώρων καθαρών, υγιεινών, με ιδιαίτερη αισθητική. Το ντύσιμο τοίχων και πατωμάτων με πλακάκια αποτελεί την πρώτη επιλογή, όταν πρόκειται για το μπάνιο και την κουζίνα. Το εύκολο καθάρισμα, η λαμπερή επιφάνεια και η ατελείωτη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα καθιστούν τα πλακάκια την ιδανική λύση.

Ο-Μάστορας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων σε κάθε χώρο εξωτερικό ή εσωτερικό, οποιωνδήποτε απαιτήσεων. Αναλυτικά αναλαμβάνει:

  • Πλακάκια – τοποθέτηση σε μπάνιο.
  • Πλακάκια – τοποθέτηση σε κουζίνα.
  • Πλακάκια – τοποθέτηση σε δάπεδα.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων σε πισίνες.
  • Τοποθέτηση αντιολισθητικών πλακιδίων.
  • Πλακάκια – τοποθέτηση επάνω σε ειδικές κατασκευές.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων ειδικών απαιτήσεων.

Οι τοποθετήσεις στα πλακάκια γίνονται από έμπειρο συνεργείο και το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι άψογο από κάθε πλευρά. Επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες και χωρίς πιθανά μελλοντικά προβλήματα. Παραδίδουμε έργα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και χρησιμοποιούμε πλακάκια και λοιπά υλικά αντίστοιχα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Η σωστή εφαρμογή των πλακιδίων αποτελεί την εγγύηση για την μακροπρόθεσμη και εύρυθμη λειτουργία του χώρου, χωρίς υγρασίες, γδαρσίματα, ξεκολλήματα. Ο-Μάστορας διαθέτει προσωπικό, ικανό να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες τεχνικά εργασίες και να φέρει με επιτυχία εις πέρας κάθε έργο τοποθέτησης.

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Το όνομα σας (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Τι είδους επιφάνεια θέλετε να καλύψετε (απαιτείται)

Πόσα τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας θέλετε να καλύψετε (απαιτείται)

κάτω από 2020 - 5050 - 100100 και άνω

Ποιες άλλες πληροφορίες θα μας είναι χρήσιμες