Η ανάγκη για την προσαρμογή των επιχειρήσεων υγρών καυσίμων σε νέα δεδομένα και το όραμα για την αύξηση της κερδοφορίας τους, οδηγούν τους επιχειρηματίες σε στοχευμένες επενδύσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς τους.

Οι κατασκευές πρατηρίων υγρών καυσίμων δεν είναι πλέον μια απλή υπόθεση. Απαιτείται πλάνο, μελέτη, σχεδιασμός, οργάνωση. Η σωστή διαχείριση αυτών των συνιστωσών θα αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα βελτιώσει την απόδοση του προσωπικού, θα αυξήσει την πελατεία και θα αποσβέσει την επένδυση το συντομότερο δυνατό.

Η ανακαίνιση ή κατασκευή πρατηρίου υγρών καυσίμων πρέπει να αποσκοπεί:

  • Στη βελτίωση της λειτουργικότητας. Η άριστη εκμετάλλευση κάθε σπιθαμής του χώρου επιτυγχάνεται με την αναδιάταξη του εξοπλισμού και των επίπλων, με τη διαμόρφωση νέων εσωτερικών χωρισμάτων και την τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού.
  • Στην αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Η βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας κάνει το υπαλληλικό προσωπικό πιο αποδοτικό. Η αυτοματοποίηση της εργασίας εξοικονομεί χρόνο για αποδοτικότερη απασχόληση.
  • Στην αύξηση της πελατείας. Ένα ανανεωμένο περιβάλλον που στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο κοινό, αποτελεί μαγνήτη για κάθε υποψήφιο πελάτη.
  • Στην αύξηση του brand-name. Η απόκτηση εταιρικής ταυτότητας του επαγγελματικού χώρου προσδίδει κύρος και πρέπει να είναι αυτοσκοπός.

Οι ανακαινίσεις πρατηρίων υγρών καυσίμων μπορεί να είναι μερικές, ή ολικές. Ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget, καταρτίζεται το πλάνο της ανακαίνισης.  Ακολουθεί η μελέτη του χώρου, ο σχεδιασμός, η επιλογή των υλικών, ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος του έργου και τέλος η εκτέλεσή του. Στις μερικές ανακαινίσεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, επιδίωξη είναι οι εργασίες να γίνονται χωρίς η επιχείρηση να κλείσει, όταν αυτό είναι εφικτό.

Ο Μάστορας σε συνεργασία με την INNOVO Constructions αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων ανακαίνισης και κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων με τη συνέπεια, που τον διακρίνει. Η Innovo Constructions είναι ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των κατασκευών και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Το δυναμικό της αποτελείται από καταξιωμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές ικανούς να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο. Η εικοσαετής εμπειρία της εταιρείας και τα πάνω από 400 έργα που έχει ολοκληρώσει, δίνουν στο Μάστορα όλα τα εφόδια για την άρτια εκτέλεση του τεχνικού κομματιού κάθε έργου ανακαίνισης και κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων. Ενώσαμε την σχεδιαστική εμπειρία με την τεχνική εμπειρία και ανεβάσαμε το πήχη για ακόμη αρτιότερα αποτελέσματα.

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε:

  • Κατασκευή και ανακατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων.
  • Αντικατάσταση, συντήρηση, στεγανοποίηση φρεατίων.
  • Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων πρατηρίων / τοποθέτηση μηχανημάτων.
  • Διαμόρφωση / διακόσμηση εσωτερικών χώρων πρατηρίων.
  • Δημιουργία υποδομών και εγκαταστάσεις συστημάτων σε πρατήρια υγρών καυσίμων.
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να βρούμε την ιδανική λύση για την κατασκευή του δικού σας πρατηρίου καυσίμων

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Τομέας δραστηριότητας

Επιθυμητό έργο

Περιοχή

Δώστε μας ότι άλλες πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι καλό να γνωρίζουμε (Π.χ. ύψος επένδυσης, πιθανές ημερομηνίες χρονοδιαγράμματος, ιδιαιτερότητες του χώρου, ώρες που θα θέλατε να σας καλέσουμε κ.τ.λ.)

Δείτε περισσότερα για τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων