Ανακαίνιση φαρμακείου εσωτερικά

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, σε μερικές από τις βιομηχανίες λιανικής που κατάφεραν την έναρξη των παντοπωλείων , απαιτήθηκε να ενστερνιστούν την αλλαγή πιο εκτεταμένα από τα φαρμακεία. Σε περιστάσεις κατά το παρελθόν, το φαρμακείο της πόλης συχνά θα ανακάλυπτε ότι η το μοίρασμα του τζίρου των οικονομικών ήταν περίπου ίσο, περίπου το 50% προερχόταν από μη συνταγογραφούμενες πωλήσεις, αλλά και από το υπόλοιπο από την κλινική. Το θέμα ήταν ότι μεγάλο μέρος του χώρου του καταστήματος είχε παραχωρηθεί σε μια σειρά προϊόντων στα καταστήματα και ίσως το 25% του χώρου αφορούσε στη διανομή.

Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει. Χρησιμοποιώντας τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων, φυσικά, που θεωρούνται ως φαρμακευτικά προϊόντα και που μπορούν να αποκτηθούν πολύ εύκολα στο σουπερμάρκετ, τα περιθώρια μεγάλωσαν τόσο που στριμώχτηκαν και οι αγοραστές μειώθηκαν. Δύο παράγοντες παρέμειναν υπέρ του φαρμακοποιού:

Η αίτηση για άδεια για να ανοίξουν ένα φαρμακείο.
Ο συνεχής περιορισμός σε προϊόντα μόνο φαρμακευτικά.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι υπάρχουν ακόμη πραγματικές δυνατότητες για αποτελεσματική ανάπτυξη από την επέκταση και την αναδιαμόρφωση. Ωστόσο, το ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν ότι πολλές επενδύσεις μεγάλωσαν και επαναδρομολογήθηκαν από τα καταστήματα λιανικής προς τον χώρο των διανομών.

Οι όγκοι των φαρμάκων αυξήθηκαν μέσα στα χρόνια, οι ομάδες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν έπειτα, αφομοιώθηκαν, πολλές ιατρικές κλινικές συγχωνεύτηκαν σε ιατρικά κέντρα και τα φαρμακεία, παρά τις δυσκολίες, επιβλήθηκαν από τις διάφορες λειτουργίες της προεδρίας, και άνθισαν. Συγκεκριμένα, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι τα φαρμακεία γενικά έχουν αποδειχθεί αρκετά ανθεκτικά στην ύφεση, πιθανώς ακόμη και ως προς το πόσα χρήματα έβγαλαν από περισσότερες ασθένειες συγκριτικά με πριν από την ύφεση.

Leave Comment