Χρωματίζουμε το χώρο σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εφαρμόζουμε τεχνοτροπίες σε τοίχους κατοικιών και γραφείων με τρόπο μοναδικό. Η φιλοσοφία μας είναι να τεχνοτροπούμε με στιλ που ταιριάζει στην υπόλοιπη διακόσμηση του εκάστοτε χώρου.

Οι τεχνοτροπίες στους ελαιοχρωματισμούς βρίσκουν εφαρμογή τόσο σε χώρους με ύφος μοντέρνο, όσο και κλασσικό. Εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα μας με καινούριες ιδέες και νέες τεχνικές. Με την χρήση των κατάλληλων χρωμάτων δημιουργούμε εντυπωσιακά σχέδια που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛ

Η εμπειρία μας μας βοηθάει να δημιουργούμε ιδιαίτερα αισθητικά αποτελέσματα εφαρμόζοντας πρωτοπόρες διακοσμητικές τεχνικές. Τα υλικά πρώτης ποιότητας και τα ειδικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε στους ελαιοχρωματισμούς με τεχνοτροπίες, μας δίνουν τη σιγουριά για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Οι ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπίες γίνονται με τη χρήση ειδικών πινέλων, ρολών σφουγγαριών και κάποιων άλλων εξειδικευμένων εργαλείων. Από τις απλές διχρωμίες έως και τη δημιουργία ειδικών εφέ στους τοίχους λειτουργούμε βάση ολοκληρωμένου σχεδίου.

Ο-Μάστορας έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία να δημιουργεί πρότυπα υψηλών απαιτήσεων στο χώρο των τεχνοτροπιών σε τοίχους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Ελαιοχρωματισμοί με vintage τεχνοτροπίες
Ελαιοχρωματισμοί με μεταλλικές τεχνοτροπίες
Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες με πατητή τσιμεντοκονία
Ελαιοχρωματισμοί με ανάγλυφες τεχνοτροπίες
Ελαιοχρωματισμοί με παλαιωμένες τεχνοτροπίες
Ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπίες graffitti
Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες με μεταξωτή υφή

Βάψτε το σπίτι σας και Ο-Μάστορας θα σας κάνει δώρο την τεχνοτροπία σε ένα τοίχο του σπιτιού σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε το δώρο σας.

Το όνομα σας (απαιτείται)

Το email σας (απαιτείται)

Το τηλέφωνο σας (απαιτείται)

Αναφέρετε επιγραμματικά τους χώρους του σπιτιού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες, εντός 24 ωρών

τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών βαψίματος σε κατοικία στην Αθήνα
ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες τοίχων με διχρωμίες
ελαιοχρωματισμός τεχνοτροπία βαψίματος τοίχου σε σαλόνι