ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από ένα απλό φρεσκάρισμα των εσωτερικών τοίχων έως και ένα ολοκληρωμένο ελαιοχρωματισμό σπιτιού, Ο-Μάστορας είναι στη Θεσσαλονίκη για να ανανεώσει αισθητικά το χώρο σας. Ο-Μάστορας αναλαμβάνει τριψίματα, στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα και όποια άλλη εργασία απαιτείται για ένα άρτιο αποτέλεσμα, σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Στους ελαιοχρωματισμούς, τα ποιοτικά χρώματα, πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον, εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλη την οικογένεια. Οι έμπειροι ελαιοχρωματιστές μας, παραδίδουν στη Θεσσαλονίκη, σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Με τιμές προσαρμοσμένες στα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και με ευθύνη της εργασίας που αναλαμβάνουμε, δημιουργούμε τεχνοτροπίες και διακοσμήσεις χώρων μέσα από τους ελαιοχρωματισμούς τους.

Οι ελαιοχρωματισμοί σπιτιών αποτελούν για μας μια δημιουργική εργασία, το αποτέλεσμα της οποίας είναι μοναδικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στο χώρο σας. Θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα έχετε. Αφήστε μας να αναδείξουμε το χώρο σας και να δημιουργήσουμε ένα ομορφότερο σπίτι για να ζείτε.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο εξωτερικός χρωματισμός τοίχων συχνά φθείρεται γρήγορα και παρουσιάζει σκασίματα, φουσκώματα και ξεφλουδίσματα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στις καιρικές συνθήκες, στην έκθεση των τοίχων στον ήλιο και την υγρασία. Η κυριότερη όμως αιτία που προκαλεί τη φθορά είναι το μη μελετημένο και πρόχειρο βάψιμο των τοίχων του κτιρίου. Η επιπόλαια αντιμετώπιση του βαψίματος από τον ελαιοχρωματιστή είναι αυτή που μας οδηγεί στην απόφαση να βάψουμε για άλλη μία φορά τους εξωτερικούς τοίχους.

Ο-Μάστορας αντιμετωπίζει τους ελαιοχρωματισμούς των εξωτερικών χώρων και στη Θεσσαλονίκη, ως μια εργασία αρκετά περίπλοκη, ιδιαίτερα σε τοίχους που φαίνεται ότι παρουσιάζουν προβλήματα, όπως ρωγμές, σκασίματα και υγρασίες. Ακολουθεί διαφορετική μεθοδολογία ανάλογα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνική, και τα υλικά που απαιτεί η κάθε περίσταση. Σε κάθε περίπτωση πριν τον ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών τοίχων και αφού έχει ολοκληρωθεί η προεργασία για τη βαφή, λαμβάνει υπόψη του τους παρακάτω παράγοντες:

 1. Την εξωτερική θερμοκρασία της ημέρας και τη θερμοκρασία που θα επικρατήσει τις επόμενες μέρες.
 2. Το ποσοστό ηλιοφάνειας την ημέρα του βαψίματος.
 3. Την υφή και ποιότητα του προηγούμενου χρώματος.
 4. Την ποιότητα του τοίχου (τούβλο, μπετόν, μονώσεις).

Ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών χώρων δεν αποτελεί απλά συντήρηση του κτιρίου και ένδειξη καθαριότητας. Αποτελεί και στιλ το οποίο αντιπροσωπεύει το κτίριο και τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται σε αυτό. Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει… και το βάψιμο του εξωτερικού χώρου είναι αυτό που το προσδιορίζει. Ο-Μάστορας χρησιμοποιώντας την εμπειρία του, σας βοηθάει στην επιλογή των χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και που απογειώνουν την εξωτερική όψη του κτιρίου., σε όποιο σημείο της Θεσσαλονίκης και αν βρίσκεστε.

Ο-Μάστορας αναλαμβάνει εργασίες όπως:

 • Το βάψιμο εξωτερικών χώρων κατοικίας, όπως εξωτερικοί τοίχοι, αυλές και αποθήκες.
 • Το βάψιμο εξωτερικών χώρων πολυκατοικιών.
 • Το βάψιμο εξωτερικών χώρων γραφειακών συγκροτημάτων και πολυκαταστημάτων.
 • Το βάψιμο εξωτερικών χώρων των εργοστασίων και βιομηχανιών.
 • Και το εξωτερικό βάψιμο κάθε χώρου ξενοδοχείων και τουριστικών εγκαταστάσεων.

Όλες οι εργασίες εκτελούνται από το έμπειρο συνεργείο μας και κάτω από την επίβλεψη του υπεύθυνου έργου.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΓΚΕΛΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε οποιαδήποτε σιδερένια η άλλη μεταλλική κατασκευή θέλετε να συντηρήσετε το παλιό χρώμα ή, να το ανανεώσετε με άλλο καινούριο, Ο-Μάστορας είναι ο ειδικός ελαιοχρωματιστής που θα αναλάβει να ολοκληρώσει τη δουλειά, γρήγορα και οικονομικά σε κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης.

 • Βαψίματα κάγκελων σε πολυκατοικίες
 • Βαψίματα κάγκελων σε μονοκατοικίες και αυλές
 • Βαψίματα σιδερένιων αυλόπορτων
 • Βαψίματα σιδερένιων επίπλων κήπου
 • Βαψίματα μεταλλικών γκαραζόπορτων

Η διαδικασία που ακολουθούμε στους ελαιοχρωματισμούς σιδηροκατασκευών, εξαρτάται από το υλικό που θα βαφτεί. Όλες οι σιδερένιες επιφάνειες επιδέχονται τρίψιμο και αστάρωμα, ενώ οι αλουμινένιες και οι ανοξείδωτες έχουν άλλη διαδικασία. Στους ελαιοχρωματισμούς κάγκελων στη Θεσσαλονίκη, η συνηθισμένη διαδικασία που ακολουθούμε, είναι η παρακάτω:

 1. Τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών για την προστασία και καθαριότητα της περιοχής γύρω από τα κάγκελα, που θα βαφτούν.
 2. Πλύσιμο της επιφάνειας με ειδικά καθαριστικά για την απώθηση της βρομιάς, που έχει καθίσει στα σίδερα.
 3. Τρίψιμο με ειδικά γυαλόχαρτα ή τροχό γυαλίσματος, αν απαιτείται. Σκοπός είναι η λείανση τους και η απομάκρυνση της σκουριάς.
 4. Καθάρισμα με στεγνό πανί, για να απομακρυνθεί η σκόνη.
 5. Πέρασμα με ένα χέρι μίνιον.
 6. Στοκάρισμα με σιδηρόστοκο, αν απαιτείται.
 7. Πέρασμα με δεύτερο χέρι μίνιον, αν απαιτείται.
 8. Τρίψιμο με γυαλόχαρτο.
 9. Βάψιμο των κάγκελων με το χρώμα της επιλογής σας με ένα ή δύο χέρια, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι ελαιοχρωματισμοί των κάγκελων γίνονται με ειδικά εργαλεία βαφής για τέλειες επιφάνειες και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες, όπου συνήθως εμφανίζονται οι σκουριές. Επιλέγουμε χρώματα ανθεκτικά, που εφαρμόζουν καλύτερα στην κάθε περίπτωση.

Για να αντέξει το βάψιμο των κάγκελων (ιδιαίτερα των εξωτερικών χώρων), είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία. Ο Μάστορας θέλοντας να παραδώσει εργασίες πραγματικά ποιοτικές, δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι της βαφής. Το καλό τρίψιμο με το κατάλληλο εργαλείο είναι η βάση για ένα αποτελεσματικό βάψιμο των κάγκελων. Η απομάκρυνση της σκουριάς και η λείανση των επιφανειών είναι το δεύτερο σημαντικό σημείο. Τέλος, το διπλό αστάρωμα έρχεται να προστατέψει τα κάγκελα από μελλοντικά ξεφλουδίσματα της ανώτερης επιφάνειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να σας δώσουμε γραπτώς μια προσφορά για το βάψιμο των δικών σας χώρων.

Το όνομα σας (απαιτείται)

Το email σας

Το τηλέφωνο σας (απαιτείται)

Περιγράψτε μας τι θέλετε να βάψετε