Με γνώμονα την ποιότητα της ζωής σας και το σεβασμό στην επένδυσή σας, ο Μάστορας αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτιών και παραδίδει χώρους σύγχρονους, λειτουργικούς, ιδιαίτερης αισθητικής και πάντα προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

Οι μερικές ή ολικές ανακαινίσεις σπιτιών απαιτούν άρτιο σχεδιασμό και εξειδικευμένα συνεργεία, που θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τους διαθέσιμους χώρους της κατοικίας. Λειτουργικά μπάνια, εύχρηστες κουζίνες και άνετα δωμάτια δημιουργούνται με τη συνεργασία μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, έχοντας όλοι ένα κοινό στόχο, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής εντός του σπιτιού.

Η καθημερινή μας δραστηριότητα με εργασίες κατασκευής, αναπαλαίωσης, επέκτασης και διαμόρφωσης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, έχει δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων ικανών να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο, με αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Παρέχουμε λύσεις οικονομικές, που συνδυάζουν την ποιότητα των υλικών και την άψογη εφαρμογή τους.

Οι τιμές στις ανακαινίσεις σπιτιών δε μπορούν να προΰπολογισθούν μέσα από μία ιστοσελίδα, διότι οι συνιστώσες που τις διαμορφώνουν είναι πάρα πολλές, αλλά και γιατί η ανακαίνιση πρωτίστως εξαρτάται από το δικό σας badget και τις απαιτήσεις σας. Ο Μάστορας φροντίζει να εκμεταλλευθεί τους δύο αυτούς παράγοντες, για να σας προτείνει τη βέλτιστη δυνατή λύση.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού για μια επί τόπου αυτοψία και συζήτηση των πιθανών λύσεων.

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Επιλέξτε εργασία (κρατήστε πατημένο το Ctrl για να επιλέξετε περισσότερες από μία)

Επιλέξτε τα τετραγωνικά μέτρα
40 - 7070 - 100100 - 150150 - 200200 και άνω

Δώστε μας ότι άλλες πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι καλό να γνωρίζουμε (Π.χ. περιοχή, έτος κατασκευής)

Ανακαινίσεις σπιτιών Αθήνα

Η μερική ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να περιλαμβάνει μεμονωμένες εργασίες ανακαίνισης (πχ. ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων), ή την ανακαίνιση μεμονωμένων χώρων του σπιτιού (π.χ. ανακαίνιση μπάνιου). Για όλες τις μεμονωμένες εργασίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Μάστορα, να δείτε τον τρόπο που λειτουργούμε κι αποπερατώνουμε τα έργα μας, καθώς και ενδεικτικές προσφορές.

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού συνήθως περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες, ώστε το σπίτι να αναπαλαιωθεί ριζικά και να αντικατασταθούν βασικές λειτουργικές του μονάδες. Οι ολικές ανακαινίσεις σπιτιών πρέπει να περιλαμβάνουν:

  • Αντικατάσταση αποχετευτικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
  • Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
  • Ανακαίνιση της κουζίνας.
  • Ανακαίνιση του μπάνιου.
  • Αντικατάσταση πατωμάτων.
  • Αντικατάσταση εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων.
  • Αναβάθμιση ή δημιουργία συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού.

Επίσης μια άλλη πληθώρα εργασιών μπορεί να πλαισιώσει τις παραπάνω και να αλλάξουν το επίπεδο ασφάλειας, της ενεργειακής απόδοσης και της διακόσμησης του σπιτιού. Τέτοιες μπορεί να είναι η αλλαγή της διαρρύθμισης των χώρων, η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, οι τεχνοτροπίες χρωματισμού των τοίχων κ.α.

Δείτε περισσότερα για ανακαινίσεις χώρων