Οι αυξανόμενες λειτουργικές ανάγκες, ο μεγάλος ανταγωνισμός και η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες, είναι οι παράγοντες που επιβάλλουν την ανακαίνιση των ξενοδοχείων. Η ανάγκη για την προσαρμογή των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε νέα δεδομένα και το όραμα για την αύξηση της πελατείας τους, οδηγούν τους επιχειρηματίες σε στοχευμένες επενδύσεις μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Οι ανακαινίσεις ξενοδοχείων δεν είναι πλέον μια απλή υπόθεση. Απαιτείται πλάνο, μελέτη, σχεδιασμός, οργάνωση. Η άρτια διαχείριση αυτών των συνιστωσών οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, βελτιώνει την απόδοση του προσωπικού,  αυξάνει την πελατεία και αποσβένει την επένδυση το συντομότερο δυνατό.

Οι ανακαινίσεις ξενοδοχείων πρέπει να αποσκοπούν:

  • Στη βελτίωση της λειτουργικότητας των κοινόχρηστων χώρων. Η άριστη εκμετάλλευση κάθε σπιθαμής του ξενοδοχείου επιτυγχάνεται με την αναδιάταξη του εξοπλισμού και των επίπλων, με τη διαμόρφωση νέων εσωτερικών χωρισμάτων και την τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού.
  • Στην αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Η βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας κάνει το υπαλληλικό προσωπικό πιο αποδοτικό. Η αυτοματοποίηση της εργασίας εξοικονομεί χρόνο για αποδοτικότερη απασχόληση.
  • Στην αύξηση της πελατείας. Ένα ανανεωμένο περιβάλλον, που στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο κοινό, αποτελεί μαγνήτη για κάθε υποψήφιο πελάτη.
  • Στην αύξηση του brand-name. Η απόκτηση εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχείου προσδίδει κύρος και πρέπει να είναι αυτοσκοπός.

Οι ανακαινίσεις ξενοδοχείων μπορεί να είναι μερικές, ή ολικές. Ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget, καταρτίζεται το πλάνο της ανακαίνισης.  Ακολουθεί η μελέτη του χώρου, ο σχεδιασμός, η επιλογή των υλικών, ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος του έργου και τέλος, η εκτέλεσή του. Στις μερικές ανακαινίσεις ξενοδοχείων, επιδίωξη είναι οι εργασίες να γίνονται χωρίς η επιχείρηση να κλείσει, όταν αυτό είναι εφικτό.

Ο Μάστορας σε συνεργασία με την INNOVO Constructions αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων ανακαίνισης ξενοδοχείων με τη συνέπεια, που τον διακρίνει. Η Innovo Constructions είναι ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των κατασκευών και εξοπλισμού ξενοδοχείων. Το δυναμικό της αποτελείται από καταξιωμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές, ικανούς να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο. Η εικοσαετής εμπειρία της εταιρείας και τα πάνω από 400 έργα που έχει ολοκληρώσει, δίνουν στο Μάστορα όλα τα εφόδια για την άρτια εκτέλεση του τεχνικού κομματιού κάθε έργου ανακαίνισης. Ενώσαμε την σχεδιαστική εμπειρία με την τεχνική εμπειρία και ανεβάσαμε τον πήχη για ακόμη αρτιότερα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων, συγκροτημάτων, ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και, κάθε είδους καταλύματος που παρέχει υπηρεσίες ξενοδοχειακού τύπου, σε όλη την Ελλάδα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να βρούμε την ιδανική λύση για την αναμόρφωση του ξενοδοχείου σας

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Τομέας δραστηριότητας

Επιθυμητό έργο

Περιοχή

Δώστε μας ότι άλλες πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι καλό να γνωρίζουμε (Π.χ. ύψος επένδυσης, πιθανές ημερομηνίες χρονοδιαγράμματος, ιδιαιτερότητες του χώρου, ώρες που θα θέλατε να σας καλέσουμε κ.τ.λ.)

Δείτε περισσότερα για τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων