Ο έντονος ανταγωνισμός που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον κλάδο των ιατρείων, έχει δημιουργήσει την ανάγκη για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των ιατρικών χώρων. Έτσι ώστε να μπορέσουν να διαφοροποιηθούν έναντι της υπόλοιπης αγοράς και να εξασφαλίσουν σε κάποιο βαθμό ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Μέσω μιας διαδικασίας εκσυγχρονισμού μπορούν να αποκτήσουν χαρακτηριστικά, τα οποία βοηθούν στο να ξεχωρίζουν έναντι του ανταγωνισμού και να γίνουν πιο ελκυστικά στους πελάτες.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορούν να το επιτύχουν, είναι μέσω μιας ολικής ανακαίνισης του ιατρικού χώρου. Ο σχεδιασμός όμως της ανακαίνισης θα πρέπει να περιλαμβάνει στοιχεία καινοτομίας, τα οποία να προσδίδουν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα στην επιχείρηση. Η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου να μην δίνει την εντύπωση στον πελάτη, ότι βρίσκεται σε ένα συνηθισμένο ιατρικό χώρο αλλά, σε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς. Ένα ξεχωριστό design, το οποίο να ανταποκρίνεται  στις απαιτήσεις της εποχής, αποτελεί τη βάση για την ανακαίνιση.

Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ο ιατρικός χώρος, ο χωροταξικός σχεδιασμός για την καθοδήγηση του πελάτη και, η εταιρική ταυτότητα, που ενδέχεται να έχει στο μυαλό του ο κάθε ιατρός, είναι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αυτή. Κάθε σχέδιο ανακαίνισης θα πρέπει να προσαρμόζεται με όλα αυτά, έτσι ώστε, να μην προκύπτουν αντιαισθητικά αποτελέσματα, που κάνουν τον ιατρικό χώρο λιγότερο ελκυστικό στους πελάτες. Ο φωτισμός είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας, για τον οποίο απαιτείται σχετική μελέτη, έτσι ώστε να φωτίζονται εντονότερα τα σημεία εκείνα, που θα πρέπει να βλέπει περισσότερο ο πελάτης.

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία σε ανακαινίσεις ιατρικών χώρων, επενδύοντας σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανακαίνισης του ιατρείου σας. Οι υπηρεσίες μας υλοποιούνται σε τρία στάδια:

Στο πρώτο στάδιο πραγματοποιείται μελέτη του χώρου για το σχεδιασμό ενός σύγχρονου ιατρικού χώρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές, που απαιτούνται σε επίπεδο νομοθεσίας αλλά και σε επίπεδο λειτουργίας και αισθητικής.

Στο δεύτερο στάδιο, με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας σε προγράμματα 3d απεικόνισης και σχεδιασμού, παρουσιάζουμε στον πελάτη μια πλήρη εικόνα για να δει και να καταλάβει, πώς ακριβώς θα είναι ο εσωτερικός χώρος του ιατρείου του.

Στη συνέχεια, αφού συμφωνήσει ο πελάτης και, αφού γίνουν όποιες αλλαγές επιθυμεί, προχωράμε στο τρίτο στάδιο, που είναι η υλοποίηση του έργου. Εδώ, πραγματοποιούνται όλες οι αναγκαίες εργασίες για την ανακαίνιση του ιατρικού χώρου. Υπάρχει συνεχής επίβλεψη και καθοδήγηση, έτσι ώστε να παραλάβει ο πελάτης αυτό ακριβώς, που του παρουσιάσαμε.

Οι ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων μπορεί να είναι μερικές, ή ολικές. Ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget, καταρτίζεται το πλάνο της ανακαίνισης. Στις μερικές ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, επιδίωξη είναι οι εργασίες να γίνονται χωρίς η επιχείρηση να κλείσει, όταν αυτό είναι εφικτό.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δώσουμε πρωτότυπες και αποτελεσματικές λύσεις στον πελάτη, έτσι ώστε να αποφασίσει για την πιο σωστή επιλογή χωρίς άσκοπα έξοδα. Ο Μάστορας σε συνεργασία με την INNOVO Constructions αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων με τη συνέπεια, που τον διακρίνει. Η Innovo Constructions είναι ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των κατασκευών και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Το δυναμικό της αποτελείται από καταξιωμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές ικανούς να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο. Η εικοσαετής εμπειρία της εταιρείας και τα πάνω από 400 έργα που έχει ολοκληρώσει, δίνουν στο Μάστορα όλα τα εφόδια για την άρτια εκτέλεση του τεχνικού κομματιού κάθε έργου ανακαίνισης. Ενώσαμε την σχεδιαστική εμπειρία με την τεχνική εμπειρία και ανεβάσαμε το πήχη για ακόμη αρτιότερα αποτελέσματα.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να βρούμε την ιδανική λύση για την αναμόρφωση του ιατρικού σας χώρου

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Τομέας δραστηριότητας

Επιθυμητό έργο

Περιοχή

Δώστε μας ότι άλλες πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι καλό να γνωρίζουμε (Π.χ. ύψος επένδυσης, πιθανές ημερομηνίες χρονοδιαγράμματος, ιδιαιτερότητες του χώρου, ώρες που θα θέλατε να σας καλέσουμε κ.τ.λ.)

Δείτε περισσότερα για τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων