Στα πλαίσια της μερικής ανακαίνισης του διαμερίσματος στη Γλυφάδα και σε μια προσπάθεια να δοθεί μια διαφορετική όψη στο σαλόνι και το μπάνιο, τοποθετήσαμε κατασκευές από γυψοσανίδες στο ταβάνι και στο χώρο πάνω από το τζάκι του σπιτιού.

Ο Μάστορας ανέλαβε ολόκληρο το έργο της ανακαίνισης, εδώ όμως θα δείτε φωτογραφίες από την τοποθέτηση των γυψοσανίδων στον κεντρικό χώρο του διαμερίσματος και τη γύψινη ψευδοροφή του μπάνιου.

1 Comment
  1. Maron

    Ӏ believe this is one of the most vital info for me.

    And i am happy stսdying your article. But should commentary on some
    normaⅼ things, The site taste is ⲣerfect, the articles is in point
    of fact exсellеnt : Ɗ. Excellent process, cheeгs

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit