Ο χώρος των γραφείων αποτελεί νευραλγικό κομμάτι μιας επιχείρησης. Η εύρυθμη λειτουργία τους εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Η πάροδος του χρόνου συνήθως φέρνει δυσλειτουργίες και δημιουργεί ένα χώρο εργασίας, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Η ανάγκη για ανανέωση του εξοπλισμού και της βελτιστοποίησης της απόδοσης του προσωπικού των γραφείων, κάνει επιτακτική την ανάγκη για ανακαίνιση των γραφείων, καθώς συμπαρασύρει αλλαγές, όπως:

  • τη βελτίωση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και του φωτισμού, 
  • τον επαναπροσδιορισμό των εσωτερικών χωρισμάτων του χώρου και τη δημιουργία νέων χώρων,
  • την αλλαγή της εσωτερικής διακόσμησης
  • τη δημιουργία ή ανανέωση του χώρου υποδοχής.

Οι ανακαινίσεις γραφείων προσφέρουν ένα νέο περιβάλλον πιο λειτουργικό, πιο ανθρώπινο και πιο αποδοτικό. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη της επιχείρησης και τη βελτίωση της «προς τα έξω» εικόνα της.

Οι ανακαινίσεις γραφείων μπορεί να είναι μερικές, ή, ολικές. Ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget, καταρτίζεται το πλάνο της ανακαίνισης.  Ακολουθεί η μελέτη του χώρου, ο σχεδιασμός, η επιλογή των υλικών, ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος του έργου και τέλος η εκτέλεσή του. Στις μερικές ανακαινίσεις γραφείων, επιδίωξη είναι, οι εργασίες να γίνονται χωρίς το γραφείο να κλείσει, όταν αυτό είναι εφικτό.

Ο Μάστορας σε συνεργασία με την INNOVO Constructions αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων ανακαίνισης γραφείων, με τη συνέπεια που τον διακρίνει. Η Innovo Constructions είναι ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των κατασκευών και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Το δυναμικό της αποτελείται από καταξιωμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές, ικανούς να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο. Η εικοσαετής εμπειρία της εταιρείας και τα πάνω από 400 έργα που έχει ολοκληρώσει, δίνουν στο Μάστορα όλα τα εφόδια για την άρτια εκτέλεση του τεχνικού κομματιού κάθε έργου ανακαίνισης. Ενώσαμε τη σχεδιαστική εμπειρία με την τεχνική εμπειρία και ανεβάσαμε τον πήχη για ακόμη αρτιότερα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε:

Την ανακαίνιση γραφείων σε υφιστάμενους επαγγελματικούς χώρους.

Τη δημιουργία νέων γραφείων σε υφιστάμενους επαγγελματικούς χώρους.

Την ανακαίνιση διαμερισμάτων και την μετατροπή τους σε γραφεία.

Την επέκταση των υφιστάμενων γραφείων.

Τη μελέτη και τον επαναπροσδιορισμό των γραφειακών εγκαταστάσεων μεγάλων επιχειρήσεων.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να βρούμε την ιδανική λύση για την αναμόρφωση των γραφείων σας

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Τομέας δραστηριότητας

Επιθυμητό έργο

Περιοχή

Δώστε μας ότι άλλες πληροφορίες θεωρείτε ότι είναι καλό να γνωρίζουμε (Π.χ. ύψος επένδυσης, πιθανές ημερομηνίες χρονοδιαγράμματος, ιδιαιτερότητες του χώρου, ώρες που θα θέλατε να σας καλέσουμε κ.τ.λ.)

Δείτε περισσότερα για τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων